Diensten

Diensten

– Zoekmachine Marketing

Door te investeren in Search Engine Advertising (SEA) word je beter gevonden op voornamelijk Google. Je bereikt sneller potentiële klanten wanneer ze naar jouw product of dienst zoeken. Ik werk graag voor uw bedrijf, klein of groot, de SEA-strategie uit, richt uw campagnes in of geef advies. Ik ben gecertificeerd Google AdWords-specialist.
Lees meer over Zoekmachine Marketing


– Social Media Marketing

Geen zichzelf respecterend bedrijf, hoe groot of hoe klein dan ook, kan het zich nog veroorloven om social media te negeren. Ik help graag mee met de ontwikkeling van de social media strategie en/of de uitvoering of ik geef advies over social media marketing.

Als student zag ik al dat social media erg belangrijk was en nog belangrijker zou worden. Zo adviseerde ik in mijn scriptie voor mijn HBO-studie Hotel- en Eventmanagement (in 2011) dat evenementenbureau ’s vooral moesten inzetten op social media (met name Facebook & Twitter) om de boot niet te missen.
Vandaag de dag vind ik deze stelling nog veel meer van toepassing en kan je als bedrijf niet zonder een goede aanwezigheid op social media. Maar wat houdt dat nou precies in?
Lees meer over Social Media Marketing 

 

– Digital Marketing

Vanuit data en inzichten ontwerp en ontwikkel ik digitale strategieën en producten. Aan de hand van de data analyseer ik de huidige online prestaties en breng ik een advies uit om het online landschap te verbeteren.
Lees meer over Digital Marketing