Marjolein Sno

Over Sno Digital Marketing

Sno Digital Marketing (SDM) is een marketingbureau gespecialiseerd in digitale marketing voor kleine en middelgrote bedrijven, met de focus op Zoekmachine Marketing en Social Media Marketing. Ook voor andere digitale projecten kan je bij Sno Digital Marketing terecht.

Sno Digital Marketing is het bureau van Marjolein Sno, digital marketeer, opgericht in 2017. Zij heeft de afgelopen jaren digitale ervaring opgedaan bij onder andere het Internationaal Danstheater, de Vereniging voor Schouwburg en Concertgebouw-Directies (VSCD) en de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK). Het bureau is opgericht vanuit een passie voor de online wereld.

Het is haar missie om te zorgen dat ook kleine en middelgrote bedrijven op de juiste manier gevonden worden, hun online ambities waar kunnen maken en kunnen concurreren met de grote jongens en kunnen (blijven) groeien.
SDM richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf (MKB); kleine tot middelgrote bedrijven of zzp’ers die meer willen halen uit de online activiteiten in plaats van ‘maar wat te doen’. Of bedrijven die wel een online strategie hebben, maar er weinig resultaat mee (lijken) te halen.


Over Marjolein Sno

“Als klein meisje wilde ik altijd als eerste de nieuwste gadgets hebben en deed ik fanatiek met alle trends mee: Flippo’s, Pokémon, MSN Messenger, Tamagotchi, je kent  ze wel. Dat doe ik nu nog steeds, alleen heb ik er mijn werk van gemaakt. Digital Marketing (of online marketing) vind ik het boeiendste vak wat er is, want het staat niet stil. Hypes, trends, virals; ik volg het allemaal en wil het liefst als eerste de nieuwste app of het nieuwste social media-platform uitgeprobeerd hebben.

Na mijn bachelor Hotel- en Eventmanagement en een master Communicatiewetenschap ben ik in de culturele sector aan de slag gegaan waar ik de fijne kneepjes van het marketing vak in de praktijk heb mogen ervaren. In mijn werk bij o.a. het Internationaal Danstheater en de Vrije Universiteit heb ik me verdiept in de wondere wereld van online marketing. Na een aantal jaar merkte ik dat ik ook graag andere bedrijven wilde helpen om online meer te bereiken. Ik vind het zo zonde dat online marketing nog zo weinig of niet op de juiste manier wordt ingezet, want je kan er zoveel mee bereiken! Met dat doel voor ogen heb ik ‘Sno Digital Marketing’ opgericht. Een enthousiaste vakidioot met een persoonlijke benadering, oprechte interesse, betrokkenheid en oog voor jouw wensen als klant. Dat ben ik.”


Wat kan Sno Digital Marketing voor jouw bedrijf betekenen? 

Een aantal mogelijkheden:

  • Online marketingadvies
  • Online marketingplan schrijven en/of uitvoeren
  • Google Advertising (SEA) adviseren, uitvoeren of inrichten – in het bezit van het Google Adwords certificaat
  • Google Grant aanvragen, campagnes inrichten en beheren
  • Online data analyse & advies – in het bezit van het Google Analytics certificaat
  • Social media strategie ontwikkelen, uitvoeren en/of advies
  • Nieuwe website laten maken (begeleiding en advies) & conversie optimalisatie advies o.b.v. analyse
  • Masterclasses, trainingen, lezingen geven of blogs schrijven op het gebied van online marketing, SEA, analyse, conversie optimalisatie en/of social media

Wil je meer weten, stuur een mailtje: marjolein@snodigitalmarketing.nl